Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære Turismepartner
 
Vi er i fuld gang med udarbejdelse af plan for markedsføring i 2020. Som bekendt er vi fusioneret med VisitAarhus og arbejder nu med en større destination. Samtidig arbejder vi på nye modeller for samarbejdet.
 
I løbet af september vil I høre nærmere.

Stort rykind af pressebesøg

I løbet af 2019 har vi arrangeret og budt velkommen til omkring 20 pressebesøg. 
 
Det er journalister, Tv-hold og rejsebloggere, der kommer fra Danmark, Tyskland, Norge, Holland, Sverige og UK. Besøgene har haft fokus på familieferie, parferie, lystfiskerferie og ø-ferie. Besøgene har været fordelt rundt i vores nye store destination: Djursland, Silkeborg, Aarhus, Randers og Anholt. Aftalen er at der bliver lavet en artikel/reportage eller et blogindlæg. Derudover kommer opslag på Facebook, Instagram etc.
 
I får her et par eksempler på omtale
 
Svenske Malin Martinsson besøgte os med sin mand og to børn i juni måned. Vi havde indlogeret familien i hotellejlighed i Ebeltoft og herfra tog de på familieoplevelser. Fra besøget har Malin lavet fire blogindlæg på sin mammablog: www.fnulan.se
 
 
Blogger Tanja Berlin fra Lübeck med familienbloggen: www.zuckersuesseaepfel.de
besøgte os sammen med sin mand og tre børn i juli måned. Familien boede i sommerhus og tog på opdagelse rundt på Djursland. Her får I et par eksempler på Instagrampost:
 
 
 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev