Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - januar 2018

Kære samarbejdspartner
 
GODT NYTÅR
 
I er forhåbentlig kommet godt ind i 2018. Forude venter et nyt år - forhåbentlig med masser af turister til Djursland.

Har du brug for brochurer om Djursland til messedeltagelse?

DET ER MESSETID!
 
Flere af jer, særligt campingpladserne deltager i forskellige messer i ind- og udland og vil gerne have materiale med om Djursland.
 
Det er oplagt at have hvervebrochuren: Djursland - Det vildeste Danmark med på messe. Der kan være andre relevante kort- og brochurermaterialer til dine gæster - se oversigten på turismepartner.dk her
 
Kontakt Ilse ... gerne i god tid ... på 8752 1800 eller e-mail: djursland@visitdjursland.com for at aftale nærmere.

Ferieafløser til Grenaa Turistkontor

Vi søger en ferieafløser med et godt kendskab til Djursland.
 
En person der er udadvendt, imødekommende og selvstændig. En person der kan levere service med et smil, også i telefonen. IT- og sprogkundskaber er nødvendige.
 
Arbejdet består i at yde turistservice både ved direkte gæstekontakt, over telefonen og via online henvendelser og bookinger.
 
I seks uger om året har vi brug for en afløser til Grenaa Turistkontor. De seks uger vil være fordelt i løbet af året, dog ikke i sommerferien.
 
Kontakt venligst og gerne hurtigst muligt Kirsten Rinhack på Grenaa Turistkontor for at høre nærmere.
 
Grenaa Turistkontor, Torvet 1 – Grenaa
Telefon 8758 1200 - e-mail: grenaa@visitdjursland.com

Spændende bestyrelsesposter i professionelle vand-bestyrelser

På opfordring fra Syddjurs Spildevand og  AquaDjurs bringer vi dette indlæg: 
Få erfaring med professionelt bestyrelsesarbejde i et kommunalt ejet selskab. Du kan lige nu blive kandidat til en post som kunderepræsentant i de to kommunalt ejede vandselskaber, AquaDjurs A/S i Norddjurs og Syddjurs Spildevand i Syddjurs.

En bestyrelsespost kan styrke dit netværk, dine kompetencer og dit cv. Samtidig får du indflydelse på, hvordan 70 mio. kroner skal prioriteres hvert år, hvem man skal samarbejde med, og hvordan strategien skal se ud for de næste mange år. Det har betydning for Djurslands vandmiljø, områdets omdømme og vores alles økonomi.

Valgperioden er fire år fra april 2018 i Syddjurs Spildevand og tre år i AquaDjurs. Der skal vælges to kunderepræsentanter, der sidder i bestyrelsen sammen med to medarbejderrepræsentanter og fem, der er udpeget af byrådet.

Læs mere om valget, bestyrelsesarbejdet og reglerne for at stille op som kandidat på vandselskabernes hjemmesider www.aquadjurs.dk og www.syddjursspildevand.dk. Her kan du også melde dig som kandidat i perioden 17. januar-17. februar.
 
Spred gerne dette budskab til andre, du tænker kunne være interesserede.
Frameld dig dette nyhedsbrev