Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - november 2017

Kære samarbejdspartner
 
Novembermåneds nyhedsbrev handler om:
  • Markedsføringskampagne 2018
  • Personalenyt
  • Ny bestyrelse i Nationalpark Mols Bjerge
  • Julearrangementer

Markedsføringskampagne 2018

Kampagner i Norge og Sverige
I samarbejde med VisitDenmark i Norge og Sverige arbejder vi på at få indholdet på plads. Vi er tæt på en endelig godkendelse.
 
"Ferie for Alle '18" i Herning
Planlægningen af standen på feriemessen starter vi op med møder i december. De turismepartnere der har vist interesse for messedeltagelse bliver indkaldt til planlægningsmøde, så vi igen i år kan præsentere en super flot stand.
 
Hvervebrochure
Tilrettelselæggelse og udformning af brochuren til 2018 er i fuld gang og går i trykken omkring 1. december. Brochuren kommer ud at arbejde allerede i begyndelsen af januar, hvor vi deltager på Hollands største feriemesse.

Personalenyt

Kirsten Semberg er gået på pension efter 18 års ansættelse hos Destination Djursland. I sin tid hos os har Kirsten i en årrække serviceret gæster på Rønde og Grenaa Turistkontorer. I de seneste år har Kirsten ajourført produkter og begivenheder i Guidedanmark-databasen, som understøtter visitdjursland.com og visitdenmark.com.
 
Vi takker Kirsten for mange års aktiv indsats og ønsker hende et godt seniorliv.
 
Kirstens arbejdsopgaver er fordelt i huset på Kirsten i Grenaa, Tine og Janni.

Ny bestyrelse i Nationalpark Mols Bjerge

Efter indstilling fra VisitDenmark er Else Brask udpeget af miljø- og fødevareminster Esben Lunde Larsen som medlem af bestyrelsen for Nationalpark Mols Bjerge. Udpegningen gælder for en 4-årig funktionsperiode.

Det er positivt at Destination Djursland på denne måde får turismen på Djursland repræsenteret i nationalparken, som er et vigtigt brand for området og en blåstempling af natur- og kulturattraktioner. I sidste periode var turismen repræsenteret ved
Trine Graae Lundorf, VisitAarhus.
Ny bestyrelsesformand er landmand Jørgen Blach.

Julearrangementerne står for døren

Allerede fra weekend'en den 11. og 12. november juler vi på Djursland. I denne weekend er der julemarked på Rosenholm Slot.
 
Vi har lavet en juleside på visitdjursland.com som giver et overblik over alle julearrangementerne. Siden opdateres løbende.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev