Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - oktober 2017

Kære samarbejdspartner
 
Oktobermåneds nyhedsbrev handler om:
  • Aktiviteter på Djursland i efterårsferien
  • Analyse med ny viden om marked Danmark
  • Markedsføringskampagne 2018

Aktiviteter på Djursland i efterårsferien

Efterårsferien nærmer sig og oplevelserne står i kø. Der er lagt op til en vildt oplevelsesrig efterårsferie med mange aktiviteter til gæsterne på attraktioner, museer, i byerne og i naturen.
 
www.visitdjursland.com har vi lavet en side med aktiviteter på Djursland i efterårsferien.
 
"Er du klar til den vildeste efterårsferie" kan downloades som pdf på www.turismepartner.dk - her er taget et udpluk af efterårsferiens aktiviteter, som kan printes til ophængning eller uddeling.
 
#visitdjursland
Brug meget gerne #visitdjursland når du fortæller om oplevelser på Djursland på Facebook, Instragram, Twitter etc.
 
Vi ønsker alle en god og travl efterårsferie.

Ny viden om marked Danmark

Dansk Kyst- og Naturturisme & VisitDenmark har udgivet en rapport om danskernes ferieadfærd, kendskab og opfattelse af danske og udenlandske feriedestinationer. Formålet med analyse har været at få svar på hvorfor danskerne tager på ferie i netop Danmark?

Danmark er klart vores vigtigste marked på Djursland med ca. 1 mio. danske overnatninger mod 0,7 mio. udenlandske (2016).

Danskerne elsker at rejse - Hovedresultater i rapporten er:
75% af danskerne var på mindst én ferie med overnatning i 2016, hvor over halvdelen holdt ferien hjemme i Danmark. Blandt de danskere, som var på ferie i Danmark, holdt 64% minimum to ferier i Danmark. Dette gør Danmark til den absolut mest populære feriedestination i 2016.

De primære årsager til valg af ferie i Danmark er at besøge venner/familie samt opleve den danske natur og kystlivet. Primære årsager til fravalg af Danmark som feriemål i 2016, er et ønske om at opleve en anden kultur og natur end den danske samt det ustadige danske vejr.

Danskerne smutter også til udlandet
Danskerne har også været på ferie i udlandet i 2016. De mest populære feriedestinationer er Tyskland, Spanien og Italien.
Uanset om det er i Danmark eller udlandet, så er kyst- og naturferie den mest populære ferieform. Og uanset destination har danskerne primært én destination i tankerne, inden de begynder at planlægge ferien. 
 
Hele rapporten kan downloades på www.turismepartner.dk

Markedsføring 2018

Du skulle meget gerne have modtaget markedsføringsplan 2018 pr. e-mail fra Tine, og du har muligvis også indgået en aftale med hende om at deltage i kampagnen i 2018.
 
..... hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan du stadig nå det.
 
Send din tilmelding pr. e-mail til Tine eller kontakt hende på telefon 8752 1804.
 
Hvis du ikke har modtaget markedsføringsplanen, må også gerne tage kontakt til Tine.
Vækst i turismen på Djursland
Turismen på Djursland har det godt og vi oplever en stigning i både omsætning og beskæftigelse.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev