Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - juli 2017

Kære samarbejdspartner
 
Du får her et kort nyhedsbrev med info om:
  • Online kampagner og nye videoer 
  • Nye medarbejdere på destinationskontoret
  • Vil du forhandle af lokale fødevarer?
  • Pressebesøgene ruller ind over Djursland
  • Debatmøde på Foodfestivalen

Online kampagner og nye videoer

 
Destination Djursland arbejder målrettet med online kampagner der skal gøre opmærksom på Djursland og trække gæster til Djursland. Fra april og frem til juni har vi lavet søgekampagner (Adwords) og bannerannonceringer både i Danmark og udlandet. Kampagnerne fortsætter frem til efter sommerferien.  
 
Her er et overblik over online kampagner. Online annonceringen på de udenlandske markeder består både af bannerannoncer, adwords, video, kampagnesider på VisitDenmark sider m.m. Læs mere på www.turismepartner.dk  
 
- Elsker Danmark – elsker Djursland.
- Søgekampagne (Adwords), Danmark 
- Facebook videokampagne, Danmark
- Ostsee kampagne, Tyskland
- Campingkampagne, Tyskland
- Cykelkampagne, Tyskland
- Majkampagne og sommerkampagne, Holland
- ”Det er dejligt at være norsk i Danmark”, Norge
- ”Danmark Hvergang”, Sverige

Djursland ”Take 1 til 4" – Djursland på video

 
I juni måned har vi til Facebook og Youtube fået lavet fire par små test videoer med højdepunkter på Djursland. Vi tager erfaringerne med videre til evt. at få lavet et par videoer mere i efteråret.

Se sommervideoerne her, de næste kommer på løbende.
Youtube https://www.youtube.com/channel/UChyiDbyZhZCwMbLKST9fNhw
Facebook https://www.facebook.com/visitdjursland

Nye medarbejdere på destinationskontoret

 
Janni Bisgaard er startet som Online Koordinator hos Destination Djursland. For mange samarbejdspartnere er Janni et kendt ansigt, da hun var sidste års sommerpraktikant fra Erhvervsakademiet i Aarhus. Siden da har hun arbejdet hos Destination Djursland som studentermedhjælper, indtil hun i juni afsluttede uddannelsen som Serviceøkonom. Janni er godt og vel fuldbefaren i håndteringen af vores bookingsystem og vil hen ad vejen blive involveret i mange andre projekter. Jannis kontaktoplysninger er: tlf. 8752 1809 og janni@visitdjursland.com 
 
 
 
Også i år er det lykkedes os at tiltrække en dygtig og sød praktikant fra Erhvervsakademi Aarhus. Sofie Ellemann Broe er Destination Djurslands nye 3-måneders sommerpraktikant. I højsæson ugerne hjælper Sofie med at besvare opkald på destinationskontoret og vil derefter blive involveret i andre opgaver, der er relevante for Sofies uddannelse til Serviceøkonom. Sofies kontaktoplysninger på destinationskontoret er: tlf. 8752 1808 og praktikant@visitdjursland.com 
 
 

Turistservice

Booking af aktiviteter i naturen. Vi ser helst gæster booker online og ikke ved at ringe til turistkontoret i Ebeltoft, som der står flere steder. På natur-djursland.dk bookes aktiviteter som følger: Nationalparkbussen, sejlture med Skødshoved sejlskib, kajakture, fisketure m.m.  
 
Har du ledig overnatning? Da der er risiko for, at vi løber tør for overnatning på djurspakken.dk i løbet af de næste par uger, modtager vi meget gerne meddelelse fra overnatningssteder med ledig kapacitet. Ring til Sofie (vores sommerpraktikant) på tlf. 8752 1808, som dagligt ajour fører en oversigt.  
 
Husk Djursland Turist Guide når du skal vejlede dine gæster. Djursland Turist Guide 2017 står som sædvanligt hos mange af jer i de blå stativer mærket ”Ta’ en oplevelse på Djursland”. Turistguiden er en brugbar guide til oplevelser på hele Djursland – lige fra et udsigtsspot til en hundeskov. I guiden er der desuden et kort over Djursland, som vi ved, at mange gæster er glade for. 

Pressebesøgene ruller ind over Djursland

I forårs- og sommermånederne har vi haft af mange journalister, fotografer og bloggere. De repræsenterer online, print og tv-medier og kommer fra Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og Italien. Der er besøg henover sommeren og i efteråret.
 
Nogle eksempler på omtale:
 
 
 
 

Debat om fremtidens fødevarejobs på FOOD Festival 2017

Business Region Aarhus inviterer under overskriften ”Fødevareerhverv i verdensklasse - også i fremtiden?” til erhvervspolitisk debat på Food Festival 2017. Journalist Mette Vibe Utzon leder slagets gang, når et panel giver deres bud på, hvad der skal til for, at fødevarebranchen kan fastholde sin stærke position og udvide deres markedsandele. Tilmelding
 
Frameld dig dette nyhedsbrev