Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - maj 2017

Kære samarbejdspartner
 
Du får her et kort nyhedsbrev med:
  • HUSK i dag: Tilmelding til generalforsamling 
  • Freelance konsulent kommunikation og marketing
  • Erhvervs-Sommermøde onsdag 7. juni

HUSK tilmelding til årets generalforsamling


Torsdag 1. juni 2017 kl. 17.00 afholder vi generalforsamling i foreningen Destination Djursland. Det er hos Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123 i Ørsted.

Vi starter generalforsamlingen med en rundvisning, hvor små ”hints” er indlagt v/Carsten Enemark herefter spisning og efterfølgende generalforsamling.

Dagsorden:
1: Valg af dirigent
2: Bestyrelsens beretning om foreningens virke i 2016
3: Orientering om Hvervekampagnen 2017
4: Orientering om udvikling, projekter
5: Valg til bestyrelsen
6: Indkomne forslag
7: Eventuelt
 
Af hensyn til bespisning, beder vi om tilmelding senest den 29. maj til Destination Djursland på tlf. 87 52 18 00 eller via mail: ilse@visitdjursland.com

Den vildeste kommunikations- og marketingkonsulent er sluppet løs på Djursland.

Mit navn er Pernille Engedal Vendelbo og efter en vild måned som praktikant, hos Destination Djursland, er jeg klar til mit næste eventyr. Denne gang som freelance konsulent.
Under praktikken har jeg udbygget mit netværk og opnået en forståelse for de problemstillinger som turismevirksomheder på Djursland står overfor. Det har givet mig blod på tanden og jeg er nu på jagt efter samarbejdspartnere, som har brug for hjælp til markedsføring og kommunikation.
Med min viden om Djursland, baggrund som cand. mag. og erfaring fra medie- og reklamebranchen, kan jeg tilbyde jer et par ekstra hænder og et klogt hoved i analyse af kundeforhold, udarbejdelse af kommunikationsmateriale, optimering af hjemmeside og synliggørelse på de sociale medier, som skaber resultater.
 
For mig er dialogen det vigtigste i vores samarbejde. Jeg er derfor besluttet på at være kørende konsulent, så jeg kan være til stede for jer i jeres virksomhed.
 
På den måde er I sikret den bedste rådgivning og sparring – og vigtigst af alt kan jeg lære at forstå jeres virksomheds værdier og finde de gode historier.
 
Jeg står på spring for at besøge jer og lære jeres virksomhed at kende. Indtil da kan I læse mit CV og lære mig bedre at kende på min profil her på linkedin.com eller fang mig på mobil +45 61 27 04 90 eller mail: pernille.konsulent@gmail.com.
 
Jeg glæder mig til at samarbejde med jer.

Erhvervs-Sommermøde onsdag 7. juni kl. 17-19

 
Frameld dig dette nyhedsbrev