Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - april 2017

Kære samarbejdspartner
 
I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Rekord i overnatningstal for 2016
  • Nyt setup for gæsteservice
  • Djurslands Turist Guide
  • Hjælp til specialestuderende "Den digitale turist"
  • Påskeaktiviteter
I påsken starter sæsonen for alvor rundt på Djursland - vi ønsker alle en god sæson 2017.

Rekord i overnatningstal for 2016

Ny rekord på Djursland
Danmarks Statistik har netop offentliggjort overnatningstallene i feriehuse for 2016. Destination Djursland kan nu oplyse, at det samlede overnatningstal for Djursland er steget med mere end 100.000 overnatninger fra 2015 til 2016. Det betyder at der i 2016 været over 1.7 mio overnatninger på Djursland. Det højeste tal nogensinde.
 
 

Nyt gæsteservice-setup til Djurslands turister

Turisterne på Djursland bliver nu serviceret der hvor de er. Destination Djursland møder turisterne med nye løsninger på vores attraktioner, overnatningssteder og indkøbssteder.

Som et helt nyt tiltag bliver der til sæson 2017 opsat ca. 35 touch-skærme med digital gæsteservice overalt på Djursland. Skærmene er placeret så turisterne har nem og umiddelbar adgang til dem.

Den digitale gæsteservice giver målrettede resultater
Når en gæst søger på fx "Se og oplev", vil resultatet først vise de oplevelser der ligger tættest på turistens udgangspunkt. Der er dermed en geografisk prioritering i den rækkefølge oplevelserne bliver vist. Dermed får gæsten relevante og brugbare forslag at vælge fra.

Opsætningen af skærmene er i gang og arbejdet fortsætter i de næste par måneder. De overvejelser der er lagt til grund for placeringen af skærmene er geografi, åbningstider, og hjælp til steder hvor der kommer mange turister. Skærmene er således bredt fordelt over hele Djursland. Dagligvarebutikker med lang åbningstid er prioriteret højt, således at turistservicen er til rådighed mest muligt.
 
www.visitdjursland.com/turistinfo finder man en oversigt over skærmenes placering (siden opdateres fortsat).

Gæsteservice App "Visit Djursland"
Snart kan vi døgnet rundt servicere vores turister online på smartphone og tablet. Efter påske lancerer vi en app "Visit Djursland" som man gratis kan downloade i Play Butik og App store. 

Djurslands Turist Guide 2017

Djursland Turist Guide er igen distribueret og klar i stativerne her til påske. Brug den til at guide jeres gæster til de allerbedste oplevelser på Djursland.

Vi synes selv, vi har et godt produkt som dækker hele området og som er en brugbar guide til oplevelser på hele Djursland – lige fra udsigtspunkter, hyggelige byer, hundeskove, de største attraktioner og gode spisesteder osv. I guiden er desuden et kort over Djursland, som vi ved mange gæster er glade for.
 
Hvad synes du?
Kig i guiden og lad os vide hvis I inputs til forbedringer. Sammen kan vi gøre den endnu bedre.

Guiden står i mere end 300 stativer fordelt i mere end 50 større og mindre byer:
Allingåbro, Auning, Bording, Brædstrup, Bønnerup, Ebeltoft, Favrskov, Fjellerup, Følle, Galten, Gjern, Gjerrild, Glesborg, Gravlev, Grenaa, Hadsund, Harlev, Havndal, Herning, Hobro, Hornslet, Horsens, Hvidsten, Hørning, Juelsminde, Kolind, Laven, Mariager, Mols, Mørke, Nimtofte, Nørager, Odder, Pindstrup, Randers, Rugård, Ry, Ryomgård, Rønde, Silkeborg, Skovby, Skørping, Sorrig, Stilling, Them, Tirstrup, Trustrup, Udbyhøj, Viborg, Vivild, Ødum, Ørsted, Østbirk, Øster Hurup, Aarhus.

Turismepartner

Vis dit samarbejde omkring turismen på Djursland - brug mærkaten som du har fået tilsendt og download den på turismepartner.dk til brug på din hjemmeside.
Djurslands Turistguide er den officielle turistguide for Djursland og udgives af Destination Djursland i samarbejde med Mercatus Reklamebureau.
Oplag: 130.000 stk. fordelt på dansk, tysk og engelsk.

Hjælp til specialestuderende

"Den digitale turist" er titlen på et speciale som to unge studerende arbejder med lige nu. De læser oplevelsesøkonomi på Aalborg Universitet.
 
Vi har haft møde med de gæve, unge mænd om deres speciale og vil gerne opfordre jer til at svare på dette spørgeskema og gerne videreformidle det i jeres netværk.

For at at imødekomme både danske såvel som internationale turister er spørgeskemaet udarbejdet på dansk og engelsk.

Dansk: https://eventsilkeborg.typeform.com/to/ycXNCT

Engelsk: https://eventsilkeborg.typeform.com/to/A76Us4

Påskeaktiviteter

visitdjursland.com har vi lavet en oversigt over aktiviteter i påskeferien - på attraktioner & museer - inde & ude - natur & kultur.
 
Vi har også lavet en oversigt som kan downloades på turismepartner.dk som pdf og eventuelt hænges op / deles ud.
Frameld dig dette nyhedsbrev