Se dette nyhedsbrev i en browser

Destination Djursland - februar 2017

Kære samarbejdspartner
 
I dette nyhedsbrev finder du informationer om:
  • Vinterferieaktiviteter på Djursland
  • Aarhus 2017 - europæiske kulturhovedstad  ...  også på Djursland
Vi håber det kan hjælpe dig til at give dine gæster bedre information.

Vinterferieaktiviteter på Djursland

visitdjursland.com har vi lavet en oversigt over de aktiviteter der er på attraktioner og museer i vinterferien. Oversigten kan downloades som pdf her.
 

Aarhus 2017 ..... på Djursland

Aarhus 2017 - europæisk kulturhovedstad er skudt i gang - også på Djursland. Region Midtjylland er samtidig også Europæisk Gastronomiregion
 
visitdjursland.com har vi lavet en side med udstillinger, arrangementer og aktiviteter både indenfor kultur og gastronomi.
Der sker rigtig meget, vi har fokuseret på aktiviteter for turister, så det er ikke alt der er fremhævet i oversigten. Den vil blive opdateret løbende. 
På siden er samlet relevante links.

Fregatten Jylland - vikingeskibe

De seks smukke vikingeskibe fra åbningen af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 får nu nyt liv ved Fregatten Jyllands museum i Ebeltoft. Skibene, der blev brugt ved lysprocessionen ved åbningen af Kulturhovedstad Aarhus 2017, udstilles side om side med museets træskibe. Det er planlagt, at publikum får adgang til skibene i vinterferien i uge syv, hvor museet vil have ekstraordinært aften-åbent hele ugen for at præsentere Aarhus 2017-skibene med det fantastiske lys fra lanternerne.
www.fregatten-jylland.dk

Museum Østjylland i Grenaa

Ny udstilling på Museum Østjylland i Grenaa - Fire veje til Norddjurs - Havet, Kalken, Jorden og Købstaden.
 
Museet er fuldstændig renoveret og fremstår med helt nye og moderne udstillinger.

Nyt navn til landsbrugsmuseet

Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup hedder nu Det Grønne Museum.
Den 1. februar åbnede Det Grønne Museum, som er resultatet af fusionen mellem Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Det Grønne Museum kommer til at formidle viden og historier om jagt, skov, landbrug og madkultur i smukke omgivelser i Auning.
 
Den 9. februar åbner MADENS HUS på Det Grønne Museum
MADENS HUS er et helt nyt koncept, hvor man kan deltage i historisk madlavning i 4 autentiske køkkener: Et ildstedskøkken fra 1600-tallet, et brændekomfurskøkken fra 1880’erne, et køkken fra 2. verdenskrig og et fra 1960/70’erne.
 
 

Glasmuseet Ebeltoft

Ny udstilling på Glasmuseet.
 
De berømte mexicanske kunstnere Jamex og Einar de la Torre genstøber tanken om dovenskab. En af de traditionelle syv dødssyndere.
 
Udstillingen kan opleves fra 3. februar til 28. maj.
Frameld dig dette nyhedsbrev